Főoldal
Egyéb hasznos termékek
Piackutatás
Gizi és Jóska
FórumFőoldal

 

Üdvözlünk minden kedves látogatót! A következőkben olyan termékeket szeretnénk bemutatni,amelyek színesebbé tehetik mindennapjainkat, illetve megkönnyíthetik azokat. Felhívnánk szíves figyelmüket, hogy az oldalon bemutatott termékek egyelőre nem megvásárolhatóak, elméleti síkon legyenek szívesek értelmezni ezeket! Továbbá szívesen fogadunk bármilyen hasonló ötletet!

Kellemes böngészést! A szerkesztők

 


Termékek

 

 

Instant vízpor

 

A vízpor sok kellemetlen helyzetből kisegíthet bennünket. Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy megszomjazott,de sajnos nem volt nála semmi innivaló. Nos ezentúl emiatt nem kell, hogy fájjon a feje! Itt az instant vízpor! Nincs más teendője, csak elkeveri a port egy kis vízzel és máris fogyasztható! Egy tasak 2dl vízhez elegendő.

 
 
 

Művirágmag

 

Ki ne szeretné lakását szépséges virágokkal díszíteni? Előfordulhat azonban, hogy elfoglaltak vagyunk és sajnos nincs időnk gyakorta locsolni, gondozni növényeinket. Manapság azonban már mindenre van megoldás.Vásároljon Ön is Művirágmagot! Remekbeszabott, élethű szobanövényeket termeszthet mindenféle szakértelem nélkül!A művirágmag az év bármely szakában elvethető.Gondozást nem igényel.

 

 

Izlandi zöldtea különlegesség vízálló filterrel

 

A teacserjék optimális növekedésének alapvető feltétele a trópusi vagy szubtrópusi éghajlat (10-30 ° C) és a termékeny, humuszban gazdag talaj.Az átlagos teákat tehát ezen kritériumoknak megfelelően termesztik. Az izlandi zöldtea különlegességét viszont éppen ezen teljesületlen feltételek adják. Kényeztesse Ön is érzékeit! A vízálló filter többszöri felhasználást tesz lehetővé!


Rágómentes cukor


Minden bizonnyal, mint mindenkiben,Önben is felmerült már a kérdés- ha létezik cukormentes rágógumi, miért nem létezik rágógumi mentes cukor? Az Ön háztartásában is nyilvánvalóan igény volna rá! Gondoljon csak bele! Mennyivel megkönnyítené a munkáját, mennyi bosszankodást megspórolhatna, ha sütéskor-főzéskor nem kéne különválogatni a rágógumit a kristálycukortól! Ha nem kéne órákig rágnia a palacsintatésztát?

Ez többé nem álom! Próbálja ki Ön is az új rágómentes cukrot! Tartósítószerektől mentes.

Figyelem! A piackutatás oldalon megtalálható egy kérdőív ezzel a termékkel kapcsolatban.

 

 

Fekete villanykörte

 

1879-a villanykörte feltalálása. Manapság már teljesen természetesnek vesszük, hogy bármikor világosságot gyújthatunk. De mi a helyzet, amikor épp egy kis meghitt sötétségre vágyunk? Kidobhatja a nehezen takarítható reluxákat és nehezen mosható függönyöket! Megvan az optimális megoldás. Fekete izzó! Csak becsavarjuk és máris kész! Különbözően telített árnyalatainak köszönhetően a hangulatostól a vaksötétig mindent megtalálunk a palettán és tetszés szerint alkalmazhatjuk.

 

 

Napelemes ruhaszárító készülék

A napelem olyan szilárdtest eszköz, amely a fénysugárzás energiáját közvetlenül villamos energiává alakítja. A napelemek alkalmazását meghatározó legfőbb szempont, hogy bár bevezetésük magas egyszeri kiadást igényel, viszont üzemeltetési költségük igen alacsony.

  Önnek is megéri tehát befektetni innovatív termékünkbe. Az Ön ruhái is a legjobbat érdemlik!

 

 

Tasakos instant arcszőrzet

 
Ön is tiszteletreméltó szakállat szeretne? Esetleg kackiás bajuszt? Igen,Hölgyem és Uram! Ez a hirdetés Önnek szól! Sajnos nem képes mindannyiunk arcszőrzete a kívánt tempóban növekedni. Biztosan akadnak Önök között olyanok, akik szembesültek már a problémával. A megoldás azonban nem várat magára. Itt az új instant tasakos arcszőrzet! Tetszés szerint, többféle típusból választhat. Hajszínének megfelelő, illetve azoktól eltérő változatban! A szexi borostától kezdve, a párnapos igénytelen szőrön keresztül, az extrém hosszúságúig!Pár perc alatt, könnyen felvihető!
 
 
 
 
Padláslejáró
 
Kertesház tulajdonosok figyelmébe!
Valószínűleg Ön is került már abba a kellemetlen helyzetbe, hogy amikor kertes ingatlant vásárolt, annak padlásához tartozott ugyan padlásfeljáró, padláslejáró azonban nem.
Félve gondolt rá, mi lesz, amikor majd dolga akad a padláson. Mert bár felmenni tud, de lejönni már nem. Többé nem kell ettől rettegnie! Cégünk ugyanis megoldást talált sokak problémájára, amikor hosszas és precíz tervezés után kifejlesztette ú, professzionális padláslejáróját!
Ezentúl Ön is bármikor, önfeledten, gondtalanul járhat padlására tetszés szerint föl és le!
 
 
Mikrohullámú hűtő
 
Rendkívül hasznos terméket szeretnénk figyelmébe ajánlani, amely mindenkorra megoldja a túlmelegedés okozta problémákat. Mindenkivel megesik, naponta akár többször is, hogy túlmelegíti az ételt, italt a mikrohullámú sütőben. Senki nem szereti, ha a kávé, vagy a leves váratlanul leforrázza a nyelvét. Sokunk mikrohullámú sütőjén nem található digitális kijelző, ezért sokszor nem tudjuk eltalálni az optimális időt és a vacsoránk túl forró lesz. Korszerű megoldásnak mutatkozik azonban a mikrohullámú hűtő, amely, mint ahogyan az a nevéből is kiderül, mikrohulámok segítségével hűti vissza az ételt, a kívánt hőfokra.
Próbálja ki Ön is és garantáltan nem bánja meg!
 
 
Energiatakarékos univerzális kapcsoló
 
Sajnos mai társadalmunkban egyre nagyobb problémát jelent a  villamos energia pazarlása. Ugye Ön is szeretné, ha nem kellene horribilis összegeket fizetnie a világításért, a tévé, számítógép, hűtőszekrény, a mosógép használatáért? Bizony, az energiatakarékosság sokakat foglalkoztat.Különböző módszerekkel, eddig is sokat spórolhattunk ugyan, mostantól azonban önnek is lehetősége nyílik 100%-os megtakarításra!!! Igen, valóban jól hallotta! Itt az új egyedülálló, univerzális kapcsoló, melyet tetszés szerint bármilyen készülékre felszerelhet. A kapcsoló mindössze egy állással rendelkezik: OFF, ezáltal GARANTÁLTAN nem használ fel energiát és nagyobb összeget megtakaríthat.
 
 
 

 

 

A továbbiakban szerkesztésre kerülő cikkek:

Lencsére sötétedő fény
Mobil szúnyogháló


www.jocucc.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!